Home > repertoire > Praktijkgestuurd Leren

Praktijkgestuurd leren

Praktijkgestuurd leren is professionalisering op complexe (leraar-) vaardigheden voor alle professionals door meewerken IN de situatie. Op de werkvloer, met de handen uit de mouwen, tegelijkertijd werken, leren en coachen. Door een korte en zeer krachtige impuls (zes dagen in drie weken) zetten we het volledige systeem in beweging en maken we gezamenlijk een ontwikkelplan. Daarmee kan de school tenminste een half jaar doorwerken aan haar ontwikkeling.

Ter plekke feedback leren geven

Professionalisering kan niet zonder opschudden

Vanuit persoonlijke leervragen werken aan kwaliteitsverbetering

Het beste uit elkaar halen

Door het vinden van de echte leervraag van iedere professional ontdekt ieder wat hij werkelijk wil bereiken in deze organisatie, samen met collega’s. Door de specifieke opzet van het traject ontstaat betrokkenheid op elkaar en op de organisatiedoelstellingen. Het creëert leerflow in alle lagen van de organisatie. Deze werkt als een generator en brengt leraren en leidinggevenden daadwerkelijk in actie.

De betrokkenheid van de bestuurders draagt wezenlijk bij aan het optimaliseren van de organisatiedoelstellingen en de implementatie van het strategisch beleidsplan.

VeerKrachtGroep komt heel dichtbij en blijft dit doen, ook als het spannend is. VeerKrachtGroep maakt innoveren heel praktisch en met diepgang. Daar worden mensen blij van. Dit zorgt voor professionalisering met impact.

MAGgezien 5 - 'Praktijkgestuurd leren'

“Praktijkgestuurd leren is professionalisering op complexe (leraar-) vaardigheden voor alle professionals door meewerken IN de situatie.

Meer weten?
Vul dan hier het inschrijfformulier in en stuur het op

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp / vraag

Omschrijving

Naam school / organisatie

Plaats school / organisatie

Telefoonnummer

Mobielnummer

Vertrouwelijkheid gegevens

Uw gegevens zullen enkel worden opgenomen om contact op te nemen. Uw gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en zullen niet worden doorgegeven aan derden.

Ik accepteer vertrouwelijke opslag van mijn gegevens.

3+4=? 

Copyright © 2015 VeerkrachtGroep ~ Creatie www.fierenfaam.nl ~ Powered by GrafiSIS