Home > repertoire > Kern

Kern
“VeerKracht herwinnen en werken aan duurzame groei.”

Coaching vanuit samen onderzoeken met leidinggevenden en leraren. Contact maken met wat raakt, ook als het moeilijk is. Zodat gevoeld kan worden wat werkelijk nodig is en welke kwaliteiten ontwikkeld moeten worden. Hoe zou het zijn om zó te kunnen leren & werken, dat er als ‘vanzelf’ beweging en groei wordt ervaren? IN de situatie afgestemd met anderen.

KERNMAGgezien 4 'KERN'

“VeerKrachtGroep integreert coaching met innovatie op onderwijsinhoudelijke thema’s.”

“Binnen VeerKrachtGroep heeft ieder zijn/haar coachingsrepertoire zoals: NLP, human dynamics, beeldcoaching, oplossingsgericht coachen, Didactisch Coachen. Dat stelt ons in staat om met u coachend te innoveren.”

Samen onderzoeken wat men binnen de organisatie daadwerkelijk wil bereiken. En zien wat er in de organisatie reeds aanwezig is. Door kwaliteiten tot bloei te laten komen groeit de organisatie door naar het realiseren van betekenisvolle opbrengsten. Innovatie wordt coachend ingezet vanuit KERN repertoire van VeerKrachtGroep.

Coachend Innoveren is meer dan implementeren. Het gaat om samen leren sturen in het proces, denkend en handelend vanuit doelen. Verbeteren van de onderlinge communicatie tijdens het werk van alledag. Het zien van kwaliteiten en deze leren vrijspelen. Bewust benutten van kwaliteiten, op weg naar de doelen zorgt voor duurzame groei.

Coachend Innoveren zorgt dat leerlingen, leraren, leidinggevenden en bestuurders ontdekken wat zij kunnen bijdragen aan de gezamenlijke doelen. En hoe zij daar zelf regie op kunnen voeren. Vanuit persoonlijke, professionele en teamontwikkeling. Het gaat om de toegevoegde waarde voor ieder én dat ieder zijn eigen waarde kan toevoegen.

“In plaats van te kijken naar wat er niet goed gaat en beter moet… Vragen wij ons af: ‘waar is iemand goed in’ en bouwen daarop verder.”

Fred Korthagen
Hoogleraar onderwijskunde

Weer in flow komen van vast naar vloeiend naar vanzelf.

Meer weten?
Vul dan hier het inschrijfformulier in en stuur het op

  Voornaam (verplicht)

  Achternaam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp / vraag

  Omschrijving

  Naam school / organisatie

  Plaats school / organisatie

  Telefoonnummer

  Mobielnummer

  Vertrouwelijkheid gegevens

  Uw gegevens zullen enkel worden opgenomen om contact op te nemen. Uw gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en zullen niet worden doorgegeven aan derden.

  Ik accepteer vertrouwelijke opslag van mijn gegevens.

  Copyright © 2024 VeerkrachtGroep ~ Creatie Buro Bij ~ Powered by GrafiSIS