Home > wiezijnwij > Anne-Marie Gielen | samenwerkend met VeerKrachtGroep: opleiding Beeldcoachen en opleiding Didactisch coachen
Veerkrachtgroep_Anne-Marie-Stappers

Anne-Marie Gielen | samenwerkend met VeerKrachtGroep: opleiding Beeldcoachen en opleiding Didactisch coachen

Als onderwijsprofessional en Didactisch Coach ben ik gericht op dat-wat-er-wél-is en op kansen, verbinding en het vrijspelen van potentieel. Implementatie in hoofd, hart en handen door visie en inhoud te koppelen aan vormkracht; dat kenmerkt mijn begeleiding. Organisatieontwikkeling door middel van een schoolbrede, integrale aanpak, vanuit het perspectief van de school en de mensen in die school.

“Anne-Marie doorziet heel goed de sociale patronen in ons team. Ze kan daar op een weloverwogen manier op inspelen. Anne-Marie zet je aan tot vooruit denken en reflecteren, stuurt waar nodig, maar laat ruimte om zelf te ontdekken en oplossingsgericht te werken. Ze nodigt je uit om sprongen te maken in je persoonlijke ontwikkeling. Woorden die bij haar passen: rust, kalmte, krachtig, vol zelfvertrouwen, toegankelijk, vriendelijk en kordaat. “

Nora Hulsen
Leraar en coördinator bovenbouw, bs De Dassenburcht Nuenen (Eenbes)

“Krachtig in uitleg, een geweldige luisteraar en analiste die theorie en doelen snel kan omzetten in praktijk en zo de ander zonder meer tot een betere professional maakt.”

Caroline van Woerden
 en stafleden
Waarnemend Directeur/IB
Bs St Augustinus, Elsloo (Kindante)

“Haar begeleiding gaat verder dan de vraag; ik leer er iedere keer zelf iets van. Anne-Marie geeft iets extra’s mee naast de opdracht, waardoor een nieuw perspectief ontstaat.”

Mariëtte Franssen
Directeur Bs De Dassenburcht, Nuenen (Eenbes)

“Je ziet meteen enthousiasme en voelt warmte en vriendelijkheid. Anne Marie gebruikt voorbeelden uit de praktijk, ze laat iedereen in de eigen waarde.”

Theresi Dresen
Leraar Bs St Augustinus Elsloo (Kindante)

“Spreek je met Anne-Marie, dan word je direct aan het denken gezet.”

Lineke de Kruijf
Directeur OBS de Perroen, Maastricht (Kom Leren)

HOGE VERWACHTINGEN
FEEDBACK MET IMPACT

Copyright © 2015 VeerkrachtGroep ~ Creatie www.fierenfaam.nl ~ Powered by GrafiSIS